Αρχίζει να ζεσταίνει ο καιρός και να ετοιμαζόμαστε για barbeque με φίλους!

ψησταριές για barbeque με φίλους!

Είμαστε σίγουροι πως και εσείς, όπως και εμείς, βρίσκεστε σε αναζήτηση ψησταριάς. Για πολλούς, η ψησταριά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της αυλής τους και αποτελεί συνώνυμο του καλοκαιριού και της υπαίθριας ζωής γενικότερα.

Συγκεντρώσαμε κάποιες πληροφορίες για κάθε τύπο ψησταριάς (υγραερίου, κάρβουνου και ηλεκτρική) για να επιλέξετε αυτήν που θεωρείτε ότι θα καλύψει τις ανάγκες σας.

ΤΙ ΨΗΣΤΑΡΙΆ ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΕΤΕ;

1. Ψησταριά υγραερίου
Είναι ιδανική για όλους όσους αναζητούν ευκολία στη χρήση. Οι συγκεκριμένες ψησταριές διατίθενται σε πολλά μεγέθη, θερμαίνονται γρήγορα, είναι απλές και απαιτούν πολύ λιγότερο καθαρισμό από άλλους τύπους. Είναι ίσως η πιο ακριβή επιλογή από τις υπόλοιπες, όμως με κατάλληλη συντήρηση και φροντίδα, διαρκούν πολλά χρόνια, αφού έχουν εξαιρετική αντοχή. Επιπλέον, αρκετά μοντέλα έχουν ροδάκια για εύκολη μεταφορά και διαθέτουν θερμόμετρο για έλεγχο της θερμοκρασίας, ενώ υπάρχουν επιφάνειες ψησίματος για να ψήσετε όπως ακριβώς θέλετε.

2. Ψησταριά κάρβουνου
Είναι οικονομική, και ιδανική για όσους λατρεύουν τη γεύση που αφήνει το ψήσιμο στα κάρβουνα.
Είναι η κλασική ψησταριά που είναι φορητή, εύχρηστη και προσθέτει καπνιστή γεύση στο φαγητό! Θερμαίνονται πιο αργά από τις ψησταριές αερίου ή ηλεκτρικού ρεύματος και δεν έχουν ρύθμιση ελέγχου θερμοκρασίας. Για αυτό το λόγο οι ψήστες θα πρέπει να δημιουργούν ζώνες ψησίματος έμμεσης και άμεσης θερμότητας.

Σετ παρασκευής για ραβιόλια και τορτελίνια
Η χρήση της ψησταριάς με κάρβουνα είναι λίγο πιο… βρώμικη και χρονοβόρα από μια ψησταριά αερίου, η γεύση που αφήνει στο φαγητό όμως, αξίζει σίγουρα τον κόπο! Από την άλλη, πολλά μοντέλα έχουν συλλέκτη στάχτης για εύκολο καθαρισμό. Αν καταλήξετε σε ψησταριά κάρβουνου εδώ θα βρείτε σημαντικές συμβουλές! 

3. Ψησταριά ηλεκτρική 
Είναι ιδανική για κάποιον που μένει σε διαμέρισμα και δεν επιτρέπεται το ψήσιμο με αέριο ή κάρβουνο ή όταν το μπαλκόνι είναι μικρό.

Αν δεν θέλετε να αγχώνεστε για το πως θα καθαρίσετε τα κάρβουνα, επιλέξτε μία ηλεκτρική ψησταριά. Εύκολα, γρήγορα και απλά, συνδέστε την στην πρίζα και είστε έτοιμοι! Συνήθως ταιριάζουν τέλεια στο μπαλκόνι, η χρήση τους είναι ασφαλής και προσφέρουν υπέροχο και νόστιμο φαγητό. Καθαρίζονται και μεταφέρονται πανεύκολα, δεν δημιουργούν έντονο καπνό και διαθέτουν ρυθμιστή θερμοκρασίας.

Η επιλογή είναι δική σας! Φροντίστε να εφοδιαστείτε με ένα καλό μαχαίρι για κρέας και σίγουρα ένα μαντεμένιο σκεύος που χρησιμοποιείται τέλεια και στην ψησταριά.

Δείτε επίσης:

ΧΟΡΗΓΟΣ | www.mantemi.gr

Ευκαιρίες | Προσφορές ..

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη