Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το επετειακό 10ο Rally Greece Offroad.

Το επετειακό 10ο Rally Greece Offroad.

Από τις 14-18 Ιουνίου 2023 στα βουνά της πανέμορφης Δυτικής Μακεδονίας διοργανώθηκε το επετειακό 10ο Rally Greece Offroad.

Έπειτα από πέντε μέρες με ασταμάτητη δράση, αδρεναλίνη, πολλή βροχή και πολλή λάσπη, αλλά και συνεχείς ανατροπές, ολοκληρώθηκε το επετειακό 10ο Rally Greece Offroad στο Άργος Ορεστικό με συνολικά 79 συμμετοχές από 14 χώρες. 

Ένας αγώνας που προσμετρά στο ευρωπαϊκό κύπελλο cross country bajas, Ιταλικό Πρωτάθλημα Cross Country Rallies και στον Ελληνικό Αγώνα Cross Country Rally. Κοινή διαπίστωση των αγωνιζομένων ήταν το υψηλό επίπεδο ασφάλειας των αγώνων και ιδιαίτερα της σήμανσης των stages, αλλά και συνολικά της οργάνωσης του Rally, που όπως είπαν δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. 

Εκεί βρέθηκε ομάδα στελεχών της Λ.Α.Βέροιας, όπου επάνδρωσαν τον αγώνα και επιβραβεύτηκαν από πολλούς αθλητές του αγώνα για την άψογη συνεργασία τους!

Φώτος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας:


diavatos-imathias.blogspot.com

Ευκαιρίες | Προσφορές..



Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη