Γίνεται τρίτροχο, τετράτροχο και να οδηγείται από 16άρηδες; Κι όμως γίνεται, ιδού το νέο Fiat 500 ellenator !!!

νέο Fiat 500 ellenator

Ξέρω σας μπέρδεψε ο τίτλος ε; Βλέπεις το αυτοκίνητο και σου έρχεται στο μυαλό ο Δεπόποτας (Χάρης Ρώμας) από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Το καφέ της Χαράς» που έλεγε «Εμπρός προς τα πίσω». Αυτό καταλαβαίνω εγώ ότι γυρίζουμε πίσω στα παλιά.

Άλλωστε, ποιος από τους σημερινούς 40άρηδες (και πάνω), μπορεί να ξεχάσει τα θρυλικά Zundapp. Το ελληνικό τρίκυκλο που κατέκτησε τις μεταφορές τη δεκαετία του '60!

θρυλικά Zundapp

Αλλά ας δούμε το νέο Τρίκυκλο της Fiat το 500 ellenator , σύμφωνα με το carandmotor.gr Οι δύο πίσω τροχοί έχουν μετακινηθεί προς το κέντρο του αυτοκινήτου, ενώ η ιπποδύναμη έχει πέσει στους 20 ίππους! Η πατέντα είναι απολύτως νόμιμη και το τροποποιημένο αυτό μοντέλο μπορεί να κινηθεί με μέγιστο όριο τα 90 χλμ./ώρα. Το συνολικό φορτίο δεν μπορεί να υπερβαίνει σε βάρος τα 300 κιλά (μαζί με τους επιβάτες και τις αποσκευές).

Fiat 500 ellenator.

Συμπεριλαμβάνεται ABS, ESP, αερόσακοι, τέσσερις θέσεις για επιβάτες, κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα και ηχοσύστημα με Bluetooth. Να αναφέρουμε, για όσους το σκέφτονται αυτή την στιγμή, πως τα εν λόγω οχήματα πρέπει αρχικά να αγοραστούν καινούρια από την Triangel Handels GmbH.

Fiat 500 ellenator.

Και η λυπητερή; 
Οι τιμές για ένα ολοκληρωμένο μοντέλο, ξεκινούν από τα 25.320 ευρώ (Club Hybrid) και φτάνουν έως τα 30.470 ευρώ (Cabrio Hybrid Turtleneck). 

- Μάλιστα! πολλά χρήματα για να το οδηγεί ένας 16άρης και με τελική ταχύτητα τα 90χλμ./ώρα,. Χμ! μάλλον το παπάκι δεν το αλλάζω!!! 😂

Μέχρι όμως να έρθει το Fiat 500ράκι ellenator δείτε το ΜΟΤΟΒΥΖΑΣ Εισαγωγές - Πωλήσεις Σκούτερ Βενζίνης, Σκούτερ Ηλεκτρικά, Ηλεκτρικά Ποδήλατα, Κράνη.


Ευκαιρίες | Προσφορές

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη