Ετοιμάστε τα Τσίπουρα, έρχονται σαρδέλες τηγανιτές! (συνταγή)

σαρδέλες τηγανιτές

Στρώστε τραπέζι και φέρτε το τσιπουράκι, σε λίγο οι πεντανόστιμες τηγανιτές σαρδέλες θα είναι έτοιμες.
Ένα Μεσογειακό πιάτο να μοσχοβολάει όλη η γειτονιά...
Τι θα χρειαστούμε;
  • 1 κιλό σαρδέλες
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλεύρι

Βήμα βήμα η δημιουργία..
  • Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα λέπια και την κοιλίτσα τους και τα πλένουμε καλά. 
  • Τα βάζουμε σε ένα τρυπητό τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για δέκα λεπτά ίσα ίσα να ενσωματωθεί το αλάτι με τα ψάρια. 
  • Τέλος βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει αλευρώνουμε τα ψάρια και τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές για να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. 
Προσοχή: Δεν θέλουν πολύ τηγάνισμα για να μην στεγνώσουν γιατί είναι μικρά τα ψαράκια.

Ευκαιρίες | Προσφορές

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη