Εορδαία: Λύκοι κατασπάραξαν κυνηγόσκυλα (+18 σκληρές εικόνες)


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας ενημερώνει ότι στην ευρύτερη περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Βλάστης του Δήμου Εορδαίας της Π.Ε Κοζάνης έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα επιθέσεις λύκων σε κυνηγετικά σκυλιά.

Νέα επίθεση λύκων σε κυνηγόσκυλα σε Δασική περιοχή της κοινότητας Βλάστης Εορδαίας

Ένα από τα περιστατικά επιθέσεων σημειώθηκε την, 9 Σεπτεμβρίου 2023, κατά τις πρωινές ώρες, που είχε ως αποτέλεσμα να κατασπαραχθεί ένας θηλυκός κυνηγετικός σκύλος δίωξης και να αγνοείται ένας ακόμη, με τον ιδιοκτήτη να κάνει λόγο για επίθεση από ομάδα τουλάχιστον δύο (2) λύκων.



Στην αναφερόμενη περιοχή, όπως πληροφορήθηκε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της έρευνας για τον εντοπισμό του δεύτερου σκύλου του, την προηγούμενη ημέρα λύκοι επιτέθηκαν και κατασπάραξαν μια προβατίνα από Κτηνοτροφική Μονάδα που λειτουργεί πλησίον της κοινότητας Βλάστης.



Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη