Η κακοκαιρία Daniel έπληξε και τις δενδροκαλλιέργειες στην Ημαθία.


Προβληματισμό και στις τάξεις των ροδακινοπαραγωγών της Ημαθίας έχουν προκαλέσει οι ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.

Σύμφωνα με την imathiotikigi.gr, το πέρασμα της η κακοκαιρία Daniel έπληξε και τις δενδροκαλλιέργειες στην Ημαθία.

 Παραγωγός Θεόκτιστος Ιωακειμίδης..
"Το διάστημα αυτό συγκομίζαμε ροδάκινα ποικιλίας gladys και φλαμίνια στην περιοχή του Αγγελοχωρίου Νάουσας και η κακοκαιρία έπληξε την παραγωγή μας, είδαμε τα ροδάκινα να πέφτουν στο χώμα και όσα παρέμειναν στα δέντρα αλλοιώθηκε ο φλοιός τους, με συνέπεια να μην είναι εμπορεύσιμα".


💎 Από το 1969 η TSAKIRIS MALLAS έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τη state-of-art μόδα που προτείνει στη σύγχρονη γυναίκα. Ταυτισμένη με τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τις εμπνευσμένες σχεδιαστικές γραμμές αποτελεί must fashion item όχι μόνο για τον κόσμο του σήμερα αλλά κυρίως για αυτόν του αύριο. Κάντε click εδώ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK




Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη