Έβαλες πλυντήριο; Τέλος τα χνούδια και οι κολλημένες τρίχες στα πλυμένα ρούχα με αυτό το κόλπο!


Ρούχα καθαρά, πλυμένα, ευωδιαστά, ό,τι πιο όμορφο. Σας κάνει να νιώθετε όμορφα και σας φτιάχνει τη διάθεση. Υπάρχει, όμως, ένας πολύ πρακτικός λόγος, για τον οποίο πρέπει να βάζετε ένα "μυστικό" μέσα στο πλυντήριο, σε κάθε πλύση.

Ένας από τους εφιάλτες της νοικοκυράς, όταν βάζει πλυντήριο, είναι οι τρίχες και τα χνούδια, που «κολλάνε» πάνω στα πλυμένα ρούχα. Σας έχει τύχη ε; Είναι εξαιρετικά σύνηθες το φαινόμενο να βγάζουμε από τον κάδο του πλυντηρίου ρούχα ευωδιαστά και αυτά να είναι γεμάτα με χνούδια από άλλα ρούχα ή τρίχες από τα μαλλιά μας.


Το μυστικό λοιπόν είναι το Μωρομάντηλο!
Το μυστικό είναι να βάζετε σε κάθε πλύση στο πλυντήριο ένα άοσμο μωρομάντηλο! Αυτό μαγνητίζει μικρά κομμάτια υφάσματος, χνούδια, τρίχες, με αποτέλεσμα τα ρούχα να είναι πραγματικά καθαρά όταν θα τα απλώνετε. Όταν ο κάδος αρχίσει να περιστρέφεται, τα μωρομάντηλα θα ανακατευτούν με τα ρούχα και θα μαζέψουν τις βρομιές.

Προσοχή όμως!
  • Μην προσπαθήσετε να αντικαταστήσετε τα μωρομάντηλα με χαρτομάντηλα! Θα διαλυθούν και θα προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερο χαμό στο πλυντήριο!
  • Αν δεν θέλετε τα ρούχα σας να απορροφήσουν το άρωμα που έχει το μωρομάντηλο, επιλέξτε ένα αντιβακτηριακό προϊόν με απαλό άρωμα. 

Makis

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη