Μεγάλες ζημίες και στις καλλιέργειες του Βελβεντού από την κακοκαιρία Daniel.


Μεγάλες είναι οι καταστροφές στις καλλιέργειες στον κάμπο του Βελβεντού από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις σε ροδάκινα και νεκταρίνια.


"Άνοιξαν οι ουρανοί" στην κυριολεξία και η βροχή που πέφτει τα τελευταία 24ωρα ξεπέρασε τα 140 κυβικά νερού μέχρι αυτήν την ώρα. Λίγο πριν την συγκομιδή των τελευταίων ποικιλιών και με την ζημιά να είναι σχεδόν ολική στις καλλιέργειες φέρνει για μια ακόμη φορά σε απόγνωση τους ροδακινοπαραγωγούς. 

Οι αγρότες της περιοχής μετρούν για μία ακόμη φορά τις ζημιές, που έχουν υποστεί τα καλοκαιρινά φρούτα από την κακοκαιρία, που "χτυπά" την περιοχή για τέταρτη φορά, μέσα στον χρόνο, όπως δηλώνουν οι ίδιοι.


Εξαιτίας της κακοκαιρίας και των έντονων βροχοπτώσεων "φούσκωσε" και το φαράγγι του Σκεπασμένου, χωρίς όμως να υπάρξουν πλημμυρικά φαινόμενα.

Ωστόσο λόγω της θολότητας του πόσιμου νερού, ο Δήμος Βελβεντού διένειμε εμφιαλωμένα νερά στους κατοίκους.
προωθούμενο από ©ertnews.gr
ΕΡΤ Κοζάνης: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου


Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη