Θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι Σειρήνες και οι καμπάνες των Εκκλησιών την 02/10/2023

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας – Γραφείο ΠΑΜ ΠΣΕΑ ανακοινώνεται ότι:

Την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023 στα πλαίσια της Άσκησης «ΤΑΑΣ ΑΝΤΙΟΧΟΣ-23». και τοπική ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί, σε όλη την Επικράτεια, δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των Συστήματος Αυτόματου Τηλεχειρισμού των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας και των καμπανών Εκκλησιών όπως παρακάτω:

Ώρα 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης).

Ώρα 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Ώρα 11.30, σήμανση προειδοποιητικού συναγερμού ΧΒPΠ απειλής για χρονική διάρκεια (120) δευτερολέπτων(διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης).

Ώρα 11.35 σήμανση λήξης συναγερμού για χρονική διάρκεια (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Επίσης γνωστοποιείται στο κοινό, ότι η ήχηση των Σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας και των καμπανών των εκκλησιών έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχία εξαιτίας των δυσάρεστων γεγονότων (πυρκαγιές ,πλημμύρες)..

Μάκης

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη