Black Friday: Ανοικτά και την Κυριακή τα καταστήματα για αγορές


Η Black Friday ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή, ορίζεται συνήθως την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ (23/11).


Ανοικτά την Κυριακή τα καταστήματα
Ανοικτά θα είναι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα σε όλη την επικράτεια από 11:00 έως τις 20:00, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

«Επίσης, την Παρασκευή 24/11/2023 (Black Friday) και την Δευτέρα 27/11/2023 Cyber Monday οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό» σημειώνει ο ΣΕΛΠΕ.


Μετά την Black Friday, η Cyber Monday
Τρεις ημέρες μετά την Black Friday, δηλαδή τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, έρχεται η Cyber Monday, μια ακόμα ευκαιρία για φθηνές αγορές, που αφορά τις αγορές που γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.
πηγή: makeleio.gr

Μάκης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη