Έκδοση ψηφίσματος Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για την παύση του πολέμου...


Έκδοση ψηφίσματος Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για την παύση του πολέμου και την ειρήνευση στη Λωρίδας της Γάζας.


 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Από το υπ’ αριθ. 36/6-11-2023 πρακτικό συνεδρίασης
του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας


Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας με την αρ. 455/2023 απόφασή του αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

ΨΗΦΙΣΜΑ

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας:
Καταδικάζει απερίφραστα την αιματοχυσία και την άσκηση κάθε μορφής βίας, κυρίως εναντίον άμαχου πληθυσμού, στον αιματηρό πόλεμο Χαμάς-Ισραήλ.
Ζητά την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών από την διεθνή κοινότητα και τους οργανισμούς, για την ταχεία αποκλιμάκωση του πολέμου μεταξύ των αντιμαχόμενων μερών, με θύματα κυρίως παιδιά και αμάχους.
Η Διεθνής κοινότητα οφείλει να προασπίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή, όπου ο κίνδυνος ευρύτερης ανάφλεξης είναι εμφανής».


Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΜΙΧΑΗΛ                                                                                                       ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ
ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ                                                                                                ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Μάκης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη