Προπονήσεις μικτών ομάδων μόνο για τις ομάδες του Δήμου Αλεξάνδρειας


Από την Τεχνική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνονται τα εξής:
BrandsGalaxy

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών Μικτών Ομάδων στο Γήπεδο Παλαιοχωρίου.

Η προπόνηση θα αφορά δύο ηλικιακές κατηγορίες ποδοσφαιριστών, την ομάδα Κ-14 (ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 2010-2011) και την ομάδα Κ-16 (ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 2008-2009), και πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη των Ενωσιακών Προπονητών κ.κ. Κουλακιώτη Γεώργιου και Χατζάρα Απόστολου.

Οι ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στην προεπιλογή της Μικτής Ομάδας Κ-14 καλούνται να είναι στο γήπεδο με αθλητική περιβολή και εξοπλισμό στις 3:15 μ.μ. ενώ η για την Μικτή Ομάδα Κ-16 η αντίστοιχη ώρα προσέλευσης είναι η 5 μ.μ.

Προσοχή!
Η πρόσκληση αφορά μόνο τις ομάδες του Δήμου Αλεξάνδρειας. Θα ακολουθήσει νέα πρόσκληση για τις ομάδες Βέροιας και Νάουσας.

Από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Ημαθίας 

Μάκης

BrandsGalaxy

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη