Θεσσαλονίκη: Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών διοργανώνει τον ετήσιο χειμερινό χορό του


Τον ετήσιο χειμερινό χορό του διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου 2023
, στην Κάτω Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ θα τιμηθεί ο Ευστάθιος Πελαγίδης, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στον ετήσιο Χειμερινό Χορό του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου, στην Κάτω Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ώρα 21:30.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισιώνουν οι:
Τραγούδι: Γιώργος Σοφιανίδης. Στάθης Τσαϊρίδης. Κώστας Καλούσης.
Λύρα: Φίλιππος Κεσαπίδης. Νίκος Κοκκινίδης.
Αγγείο: Σωτήρης Θεοδωρίδης.
Κλαρίνο: Τάκης Σεβαστόπουλος.
Νταούλι: Δημήτρης Μητρούλης, Κωνσταντίνος Αθανασίου.


Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο Ευστάθιος Πελαγίδης, Ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, για τη συμβολή του στην ανάδειξη της Ιστορίας του μικρασιατικού και του προσφυγικού ελληνισμού.

Για κρατήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 698 186 3825(w.u.) 694 622 3234(c.u.) 2310 213159 (σταθερό συλλόγου).

Γενική είσοδος: 5€.

Αναμένουμέ σας να χορεύουμε και να χαίρουμες εντάμα!
Ν’αϊλί που ‘κι θα ευρίεται!
Μάκης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη