“Ένας αιώνας προσφυγιάς” από την Ένωση Ποντίων “Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ”


Ένα συλλεκτικό Ημερολόγιο - ιστορικό λεύκωμα "Ένας αιώνας προσφυγιάς" εξέδωσε η Ένωση Ποντίων Νέας Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου, Παλαιού Φαλήρου, "Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ", σε επιμέλεια της προέδρου του συλλόγου Ράνιας Χρυσοχοΐδου.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.
Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι, σας στέλνουμε τις πιο εγκάρδιες ευχές μας για Καλές γιορτές με υγεία και χαρά για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Η Ένωσή μας συνεχίζοντας την έκδοση ιστορικών και λαογραφικών συλλεκτικών ημερολογίων, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια εξέδωσε το ημερολόγιο του 2024, αφού αποτελεί προϊόν αποκλειστικής δημιουργίας και έκδοση της Ένωσής μας και τα έσοδα διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το νέο συλλεκτικό ημερολόγιο-ιστορικό λεύκωμα της Ένωσης Ποντίων "Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ" έχει τίτλο "Ένας αιώνας προσφυγιάς" σε κείμενα και επιμέλεια της Προέδρου Ράνιας Χρυσοχοΐδου. Εκδίδεται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάννης, το βίαιο ξεριζωμό και την έλευση των προσφύγων στην Ελλάδα. 

Φωτίζονται συνοπτικά οι συνθήκες μεταφοράς, υποδοχής και εγκατάστασης των προσφύγων στην Ελλάδα.

Το ημερολόγιο είναι επιτοίχιο, 36 πολυτελών σελίδων και διατίθεται στα 10€.

Μέρος των εσόδων, όπως συνηθίζει η Ένωση, θα το διαθέσει για την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών.

Αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, κατόπιν συνεννόησης με μέιλ: imavrithalassa@gmail.com ή στα τηλέφωνα 6936739123 και 6983249090. Υ'είαν, ευλοΐαν και Καλοχρονίαν! 

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη