Στον πίσω δρόμο από Διαβατό προς Μακροχώρι, κλαδιά σε μη φωτιζόμενο σημείο του δρόμου


Αναστατωμένος πολίτης επικοινώνησε με το InVeria.gr για να περιγράψει το περιστατικό που έζησε στον πίσω δρόμο που συνδέει τον Διαβατό με τον Μακροχώρι

Όπως μας ανέφερε, ενώ είχε πέσει το σκοτάδι, στον συγκεκριμένο δρόμο (πιο κοντά στον Διαβατό) άγνωστοι έβαλαν διάφορα κλαδιά στην μέση του οδοστρώματος, τα οποία δυσκόλευαν την διέλευση. 

Αμέσως κάλεσε το 100 για να καταγγείλει το συμβάν, φοβούμενος ότι δεν πρόκειται απλά για κάποια "πλάκα" ανεγκέφαλων, αλλά θα μπορούσε να αποτελεί "ενέδρα" για ληστεία. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας καταγγέλλεται ανάλογο περιστατικό στην ευρύτερη περιοχή. Παλαιότερα, από έρευνα της αστυνομίας, είχε προκύψει ότι το έκαναν κάποια παιδιά. 

Σε άλλες περιπτώσεις, ωστόσο, η συγκεκριμένη μέθοδος είναι... κλασική για ληστείες σε διερχόμενους οδηγούς. Σταματά ο οδηγός να απομακρύνει τα κλαδιά και επιτίθενται οι δράστες, αφαιρώντας χρήματα, κινητά κλπ, ακόμα και ΙΧ. 

Η αστυνομία ενημερώθηκε και θα επιληφθεί. Καλό είναι να διαδοθεί στην ευρύτερη περιοχή το περιστατικό, ώστε αν πρόκειται για κακόγουστη φάρσα να τελειώνει και αν πρόκειται για μέσο για τέλεση αξιόποινων πράξεων να έχουν το νου τους οι οδηγοί, να ενημερώνουν την αστυνομία και να αποφεύγουν σκοτεινούς δρόμους.  


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη