Με νίκη του Ατρόμητου 1-0 επί της Θύελλας έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο του Διαβατού


Συνέχεια με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής, είχε το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, χωρίς να αλλάζει τίποτα στις θέσεις των πρωτοπόρων στον βαθμολογικό πίνακα του πρώτου ομίλου..

Έτσι, το αποτέλεσμα στο γήπεδο του Διαβατού, βρίσκει νικητή τον Ατρόμητο με 1 - 0 επί της Θύελλας Σταυρού με γκολ του Ηλιάδη στο 32' κάνοντας χαρούμενους τους φίλους του "Χίλια Χρόνια Ατρόμητος"...!

Ανακοίνωση ΔΣ Ατρομήτου Διαβατού:
Το ΔΣ του Ατρόμητου Διαβατού συγχαίρει τη διαιτητική τριπλέτα (Μαλούτας-Νησελίτης-Γκόγκος) του σημερινού εντός έδρας αγώνα της Ομάδας μας με τη Θύελλα Σταυρού.
Εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε εντός του αγωνιστικού χώρου χωρίς εντάσεις, προπηλακισμούς και προκλήσεις, όπως διαρκώς συμβαίνει σε άλλα γήπεδα.

Αναλυτικά για τον Α' Όμιλο της Β' κατηγορίας:

11η αγωνιστική 28/1/2024 - Αποτελέσματα:

Καψόχωρα - Παλαιοχώρι 2-1
Βεργίνα - Συκιά 2-0
Διαβατός - Σταυρός 1-0

Ρεπό: Άχθος Αρούρης

Βαθμολογία:

1. Καψόχωρα 28
2. Διαβατός 25
3. Συκιά 11
4. Σταυρός 10
5. Παλαιοχώρι 9
6. Άχθος Αρούρης 7
7. Βεργίνα 6

Επόμενη αγωνιστική (04/02, 15:00)

Βεργίνα - Καψόχωρα
Παλαιοχώρι - Διαβατός
Σταυρός - Άχθος Αρούρης

Ρεπό: Συκιά


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη