Φλώρινα: Νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση 43χρονος - Τον πέρασαν για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησαν

Πείνασες;

Ατύχημα στο κυνήγι για έναν 43χρονος άνδρας από την Φλώρινα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του Σαββάτου κατά την διάρκεια παράνομου κυνηγιού για αγριογούρουνα, όταν, κατά λάθος, πυροβολήθηκε από άλλο άτομο της παρέας του.

Όπως αναφέρει το Kozanimedia.gr, ο 43χρονος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον πατέρα του και δυο ακόμη φίλους και σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων από τη Φλώρινα προς τα ορεινά, όπου έστησαν παγάνα για αγριογούρουνα.

Ο άτυχος άνδρας κάποια στιγμή φέρεται να κινήθηκε με αποτέλεσμα μέλος της 4μελούς παρέας να τον περάσει για αγριογούρουνο και να πυροβολήσει προς το μέρος του, θεωρώντας πως πρόκειται για θήραμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το αν ο 43χρονος άνδρας φορούσε το απαραίτητο φωσφοριζέ γιλέκο ενώ κυνηγούσε.

Ο 43χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Φλώρινας, με την συνδρομή και της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία ήδη διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τις συνθήκες του σοβαρού αυτού περιστατικού.

Άγνωστο ποιος τον πυροβόλησε
Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το άτομο που κατά λάθος πυροβόλησε τον 43χρονο είναι ο πατέρας του ή ένα από τα άλλα δυο άτομα της ομάδας, με το πιθανότερο σενάριο να είναι το δεύτερο.

Τρεις συλλήψεις για τον τραυματισμό του
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τμήμα ασφάλειας της Φλώρινας προχώρησε στην σύλληψη των τριών ατόμων που κυνηγούσαν μαζί με τον άτυχο 43χρονο, ενώ η παρέα, όπως έγινε γνωστό, δραστηριοποιούταν εντός καταφυγίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με την κατηγορία της παράνομης θήρευσης.

Από τα στοιχεία της υπόθεσης που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, προκύπτει πως ο τραυματισμός του 43χρονου είναι προϊόν λαθροθηρίας. 

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη