Λυκείου Ελληνίδων Βεροίας: Kοπή Βασιλόπιτας και ο ετήσιος χορός στο «Αιγές»

Πείνασες; Κλικ εδώ..!

Το βράδυ του Σαββάτου, 27ης Ιανουαρίου, στο Ξενοδοχείο «Αιγές» στη Βέροια πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του Λυκείου Ελληνίδων Βεροίας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος συνεχάρη το διοικητικό συμβούλιο για τις ποικίλες δράσεις και ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο ώστε να κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Βεροίας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Βεροίας κ. Έλλη Μάλαμα, ενώ ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από την παραδοσιακή ορχήστρα των χάλκινων πνευστών «Οι Χρυσοδάκτυλοι»...


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη