Το Πρόγραμμα κίνησης Σεβασμιωτάτου

Σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 18:00 η ώρα στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα χαιρετίσει την εκδήλωση για τους Τρείς Ιεράρχες που συνδιοργανώνει η Ιερά μας Μητρόπολη με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας. Στο τέλος θα τιμήσει τους αφυπηρετήσαντες εκπαιδευτικούς.


Στην συνέχεια σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 21:00 η ώρα στο Ξενοδοχείο «Αιγές» στη Βέροια θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα του Λυκείου Ελληνίδων Βεροίας.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλατιτσίων.
Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 18:30 η ώρα στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου Βεροίας θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα της «Ενωμένης Ρωμηοσύνης» Βεροίας.

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 11:00 η ώρα θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη στο Παύλειο Πολιστικό Κέντρο Βεροίας (πλησίον του Βήματος του Απ. Παύλου).
Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 18:00 η ώρα θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της εορτής των Τριών Ιεραρχών στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας. Μετά το πέρας του Εσπερινού θα βραβεύσει μαθητές Γυμνασίου που αρίστευσαν. 

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου, Πολιούχου Βεροίας, για την εορτή των Τριών Ιεραρχών. Στο τέλος θα τελέσει μνημόσυνο για τους κοιμηθέντες εκπαιδευτικούς και τους ευεργέτες της παιδείας.
Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 18:00 η ώρα θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στην Ιερά Ακολουθία θα τεθούν σε προσκύνηση τεμάχια των Ιερών Λειψάνων των Τριών Ιεραρχών. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας για την εορτή των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου, προστατών του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Νομού Ημαθίας. Στο τέλος θα τελέσει μνημόσυνο για τα αποβιώσαντα μέλη των Συλλόγων.

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 18:00 η ώρα θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Βεροίας.
Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 20:00 η ώρα θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Βεροίας.
Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 20:30 η ώρα στο Ξενοδοχείο «Αιγές» στη Βέροια θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας.


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη