Αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου οι καμπάνες θα χτυπήσουν πένθιμα 57 φορές

Στη μνήμη των 57 ανθρώπων που χάθηκαν στα Τέμπη, οι εκκλησίες όλης της χώρας θα χτυπήσουν πένθιμα τις καμπάνες τους 57 φορές στις 10:00πμ..

Πέρασε ένας χρόνος από το σιδηροδρομικό "δυστύχημα" των Τεμπών που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Η Εκκλησία της Ελλάδος, θέλοντας να τιμήσει την μνήμη των 57 νεκρών θα χτυπήσει αύριο πένθιμα τις καμπάνες 57 φορές, μία φορά για κάθε ένα θύμα που έχασε τη ζωή του στο τρένο της Hellenic Train. 

Με εγκύκλιο που έστειλε τις προηγούμενες ημέρες η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προς όλες τις Μητροπόλεις και ναούς, καλούνται όλοι οι ναοί να προβούν σε 57 πένθιμες κωδωνοκρουσίες, ως ένδειξη τιμής και σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος..


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη