Επίσκεψη του Συντονιστή Επιχειρήσεων Π.Υ. Κεντ. Μακεδονίας, Ανατ. Μακεδονίας, & Θράκης στον Δήμαρχο Βέροιας

Το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης Α' βαθμού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο σημαντικό πεδίο της Πολιτικής Προστασίας, κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης με τον νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Π.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατ. Μακεδονίας, & Θράκης, Υποστράτηγο Θεόδωρο Κοσμίδη.

Στη ενημερωτική και θεσμική συνάντηση στο Δημαρχείο Βέροιας, παρόντος του Πολιτικού Προϊσταμένου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Στάθη Κελεσίδη, υπογραμμίστηκε η καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Π.Υ. σε όλα τα ζητήματα που άπτονται της διαχείρισης εκτάκτων αναγκών.

Ο κ. Βοργιαζίδης διαβεβαίωσε πως ο Δήμος στέκεται πάντα αρωγός στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που προσφέρει στην κοινωνία με αυτοθυσία και αυταπάρνηση.



Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη