Στο μπάσκετ για την National League 1 - Group 3, ο Φίλιππος Βέροιας κέρδισε τον ΓΑΣ Κομοτηνής

Το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, το οποίο κατατάσσεται στα αρνητικά της κατηγορίας αυτής, είναι το μικρότερο σκορ που έχει καταγραφεί.. Παρ΄ όλα αυτά ο Φίλιππος Βέροιας κατάφερε να κερδίσει με σκορ 48-47 τον ΓΑΣ Κομοτηνής..

Αν και όλα έδειχνα ένα καλό ξεκίνημα για την ομάδα του Λεμονίδη, δεν άντεξε στο τέλος και με 48-47 ηττήθηκε από την ομάδα του Φιλίππου που έδειξε ότι "πατάει" καλύτερα στα πόδια του. Βεβαίως από το  συγκεκριμένο παιχνίδι ξεχώρισαν τα πολλά άστοχα σουτ και οι καλές άμυνες κάτι που καθρεπτίζεται στο "φτωχό" από πόντους σκορ για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Στη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα της Κομοτηνής έφτασε  να προηγείται  με διψήφια διαφορά  χωρίς ωστόσο να μπορέσει να την κρατήσει μέχρι τέλος και αυτό φάνηκε το τέταρτο δεκάλεπτο που ήταν καθοριστικό για το ΓΑΣ Κομοτηνή, μιας και έβαλε μόλις 4 πόντους με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν 11... Να σημειώσουμε ότι ο Φίλιππος Βέροιας είναι δεύτερος στον Βαθμολογικό πίνακα με 34 βαθμούς, ενώ η πρωτοπόρος ΧΑΝΘ έχει 37...

Τα δεκάλεπτα του παιχνιδιού: 16-11, 25-32, 37-43, 48-47

Φίλιππος Βεροίας: Κάντσος 8 (2), Ελευθεριάδης 12 (1), Αποστολίδης Α. 12(3), Ξενιτίδης, Μπένας, Κοτζάνος 6, Φλιάτης 2, Μελαδιανός 2, Αποστολίδης Ε 2.

ΓΑΣ Κομοτηνή:  Αρχιμανδρίτης 12 (2), Χριστοδούλου 5, Περρής 8, Ναλμπάνης 6(2), Μπίλιος, Δρέλας 2, Φιλοξενίδης 8(1), Κάλτσος 2, Κάφκε, Χωματάς.


Δηλώσεις Ευθύμη Κοθρά..


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη