Νίκη του Ατρόμητου Διαβατού επί του Ολυμπιακού Νάουσας με 4-1 για το παιχνίδι των playoffs

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και στο 34' λεπτό βρέθηκε ο Ατρόμητος πίσω στο σκορ με 0-1, αλλά αυτό δεν "έριξε" την ομάδα του Δημοσθένη Συμπεθέρη και στο 38' της αναμέτρησης έρχεται η ισοφάριση με πέναλτι-γκολ του Μιχάλη Τσιφλίδη και 1-1..

Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η υπεροχή του Ατρομήτου και στο 58' έρχεται το 2-1 με καταπληκτικό γκολ του Α. Τσιολάκη, το 3-1 με πέναλτι-γκολ στο 68' από τον Αντ. Ηλιάδη και το τελικό σκορ του παιχνιδιού θα διαμορφώσει ο Γρ. Ηλιάδης με γκολ στο 70' κάνοντας το σκορ Ατρόμητος Διαβατού - Ολυμπιακός Νάουσας 4-1 ...


Ενημέρωση προς τους φιλάθλους και φίλους του " ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ". Πλέον μπορείτε να βλέπετε live τους αγώνες των play off από το app του Sofascore.

Δείτε επίσης : 

Standings provided by Sofascore

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη