Στο Βελιγράδι για την τουριστική έκθεση "Sajam Turizma 2024" βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

Σύμφωνα με ανάρτηση του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στο Βελιγράδι..

Αναλυτικά έγραψε στο προσωπικό του προφίλ:
«Στο πλαίσιο της επίσκεψης μου στο Βελιγράδι για την τουριστική έκθεση "Sajam Turizma 2024", επισκέφθηκα σήμερα το περίπτερο μας, συνοδευόμενος από τον συνάδελφο περιφερειακό σύμβουλο Στέργιο Μουρτζίλα. 
Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε την εκτίμηση, το ενδιαφέρον και την συμπάθεια των Σέρβων για την Ελλάδα, η οποία φέτος είναι η τιμώμενη χώρα της διοργάνωσης.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει από το 2015 στην έκθεση του Βελιγραδίου, με περίπτερο στο οποίο δραστηριοποιούνται  όλες οι περιφερειακές της ενότητες.
Μεγάλο το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την Ημαθία, ιδιαίτερα μετά το άνοιγμα στο κοινό του νέου μουσείου των Αιγών που χρηματοδότησε η ΠΚΜ και του ανακαινισμένου Ανακτόρου του Βασιλέως Φιλίππου, τον "Παρθενώνα της Μακεδονίας". 
Μια μεγάλη  ευκαιρία για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, που γέννησε τον Μέγιστο της Οικουμένης, Αλέξανδρο. Δεν την έχουμε αφήσει ως ΠΚΜ και ως Π. Ε Ημαθίας ποτέ ανεκμετάλλευτη.»


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη