Έντονες οι προετοιμασίες για το 30 καρναβάλι της Κρύας Βρύσης

Το καρναβάλι Κρύας Βρύσης είναι από τα πιο γνωστά στην Κεντρική Μακεδονία και φέτος αναμένονται γλέντια και εντυπωσιακή παρέλαση, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στον πεζόδρομο της περιοχής. Τα άρματα ήδη ετοιμάζονται και εν γένει οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.


Ο καλλιτέχνης Δημήτρης Γκέλος μίλησε για το πώς δημιουργούνται τα άρματα, ενώ όπως είπε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, είναι πλέον στο τελικό τους στάδιο.

«Έχουμε το μεγαλύτερο καρναβάλι στην Κεντρική Μακεδονία και φέτος έχουμε το 30ο επετειακό. Από πολύ νωρίς ξεκινούμε να φτιάχνουμε τα άρματα, έχουμε και εθελοντές, πάμε πολύ καλά και είμαστε στο τελικό στάδιο για τη μεγάλη παρέλαση. Έχουμε διάφορα θέματα με ήρωες για τα δημοτικά σχολεία, θέματα που βασίζονται σε τίτλους τραγουδιών». 

Δείτε από το κανάλι Dimitrios Tsouflidis το σχετικό βίντεο : 

προωθούμενο από ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη