Πρόσκληση από τους Οινοποιούς Βορείου Ελλάδος «ανοιχτές πόρτες» 27/28-5

Πρόσκληση από τους Οινοποιούς Βορείου Ελλάδος «ανοιχτές πόρτες» 27/28-5
Σας προσκαλούμε στα οινοποιεία μας!!! Το σαββατοκύριακο 27 & 28 Μαΐου, γιορτάζουμε την άνοιξη και τον νέο κύκλο ζωής στον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα.

Τα επισκέψιμα οινοποιεία στους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» γιορτάζουν την Άνοιξη και μαζί, τον νέο κύκλο ζωής στο αμπέλι, που έχει ξεκινήσει με την άνθιση, για να καταλήξει από τον Αύγουστο και μετά, στον τρύγο.


Οι «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» προσκαλούν τις φίλες και του φίλους του κρασιού στα οινοποιεία τους προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τους, το σαββατοκύριακο 27 και 28/5, από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Η είσοδος είναι δωρεάν!

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα καθώς και τη διαδικασία δημιουργίας των θαυμάσιων κρασιών μας, κυρίως όμως να τα γευτούν και να συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις και δρώμενα που αρκετά οινοποιεία διοργανώνουν για το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο.

Σε αρκετά οινοποιεία θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και ειδικές γευστικές δοκιμές, ενώ το κοινό θα μπορεί να μοιραστεί φωτογραφικό υλικό που θα ξεχωρίσει, απαθανατίζοντας όμορφες οινοτουριστικές στιγμές, στον διαγωνισμό φωτογραφίας που θα ανακοινωθεί και θα εξελίσσεται το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο.

Μείνετε συντονισμένες και συντονισμένοι μαζί μας, εδώ στη σελίδα μας στο facebook για τα νέα μας όπου θα ανανεώνονται συνεχώς.

Για την ένωση "Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος" τα οινοποιεία-μέλη της Ένωσης, το οινοτουριστικό δίκτυο "Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος", το προφίλ, τις δράσεις μας και αρκετές πληροφορίες γύρω από τον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα, θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.winemakersofnorthgreece.gr


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη