Δημοτικό Σχολείο Διαβατού-Μέσης : Περιήγηση σε ιστορικά μνημεία και παραδοσιακές συνοικίες της Βέροιας

Περιήγηση σε ιστορικά μνημεία και παραδοσιακές συνοικίες της Βέροιας – Επίσκεψη στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για την Έκθεση Εικαστικής Κούκλας..

Έναν διαφορετικό περίπατο στην πόλη της Βέροιας, με προορισμό κάποια από τα βασικότερα αξιοθέατα-μνημεία της πόλης, πραγματοποίησαν οι μαθητές/τριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου μας. Βήμα του Αποστόλου Παύλου, Ωρολόι, Εβραϊκή Συνοικία, Μπαρμπούτα, Γέφυρα Καραχμέτ, Παλαιά Μητρόπολη και Δημαρχείο, ήταν οι κυριότεροι σταθμοί μας. Μαζί μας ο κ. Θωμάς Δημητράκης, συνταξιούχος δάσκαλος και γνώστης αμέτρητων πληροφοριών για την πόλη της Βέροιας, "μας μετέφερε χρόνια πριν", απάντησε σε κάθε ερώτημά μας και μας εντυπωσίασε με τις μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που γνωρίζει για την ιστορία της Βέροιας. Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!


Στη συνέχεια, επισκεφθήκαμε την Έκθεση Εικαστικής Κούκλας του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας, η οποία στεγάζεται αυτό το διάστημα στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Η κ. Σοφία Παυλίδου, η οποία δημιούργησε με μεράκι και αγάπη τις συγκεκριμένες κούκλες, μας ξενάγησε στην έκθεση και μας σύστησε τους ήρωες και τις ηρωίδες της. 

Ευχόμαστε η Έκθεση να πουλήσει όλες τις κούκλες, καθώς τα χρήματα από τις εισπράξεις θα διατεθούν στα Παιδιά της Άνοιξης. 

Φώτος..




- ΑΓΟΡΑΣΤΕ online από την SHEIN


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη