ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας και Ασφαλείς Διακοπές στη Θάλασσα.

Αναγνωρίζοντας την αξία του ελεύθερου παιχνιδιού στο φυσικό περιβάλλον, όπως και των επικείμενων καλοκαιρινών εξορμήσεων των μικρών μας μαθητών, το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με την 11η Τ.ΟΜ.Υ. Βέροιας, πραγματοποίησαν ενημερωτικές δράσεις με θέμα "Ασφαλείς διακοπές στη θάλασσα!".

Συγκεκριμένα, από τις 11 έως και 14 Ιουλίου 2023, επαγγελματίες υγείας της 11η Τ.ΟΜ.Υ. επισκέφθηκαν τους Α’, Β’, Γ’ και Δ’ Παιδικούς Σταθμούς του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας και αξιοποιώντας σύγχρονα οπτικοακουστικά-αλληλεπιδραστικά μέσα, συζήτησαν με τα  παιδιά για τους τρόπους και τις συμπεριφορές που θα τους βοηθήσουν να απολαύσουν με ασφάλεια την καλοκαιρινή περίοδο. 

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και συμμετείχαν ενεργά καθ΄ όλη τη διάρκεια της δράσης.


Από τα φύλλα ανατροφοδότησης που δόθηκαν στους μαθητές, διαφάνηκε ότι οι προγραμματικοί μαθησιακοί στόχοι εκπληρώθηκαν με επιτυχία.

              Το ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας ευχαριστεί πολύ τους Επαγγελματίες Υγείας της 11ης Τ.ΟΜ.Υ. Βέροιας
κ. Βασιλείου Αθηνά, Επισκέπτρια Υγείας,
κ. Σαρηγιαννίδη Θεοχάρη, ΠΕ Νοσηλευτής,
κ. Τσιαμήτρου Βασιλική, ΠΕ Κοινωνικός Λειτουργός
Καθώς και τον Συντονιστή της 11ης Τ.ΟΜ.Υ. Βέροιας κ. Ανάστου Κωνσταντίνος, ΠΕ Γενικός Ιατρός για τις όμορφες εμπειρίες που χάρισαν στους μικρούς/ές μας «μαθητές/τριες»

Φώτος:





Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ευκαιρίες | Προσφορές

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη