Εντυπωσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διαβατού στην Βεργίνα στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής ! (φώτο-βίντεο)

Με παραδοσιακού χορούς πραγματοποιήθηκε στη Βεργίνα το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής. Το βράδυ της Τρίτης 25/7 και έπειτα της τέλεσης του Μέγα Εσπερινό στον ομώνυμο Ιερό Ναό, πραγματοποιήθηκαν χορευτικές εκδηλώσεις στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. 

- Λόγω καύσωνα φέτος δεν πραγματοποιήθηκε λιτανεία.

Συμμετείχαν οι Σύλλογοι: 
  • Αγίας Βαρβάρας με χορούς της ανατολικής Ρωμυλίας.
  • Του Διαβατού με ποντιακούς χορούς. 
  • Και ο Σύλλογος της Βεργίνας που παρουσίασε χορούς του Ρουμλουκιού.
« Η συμμετοχή του Συλλόγου μας στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου στο δημοτικό σχολείο Βεργίνας, ανταποκρινόμενος θετικά στην πρόσκληση που έλαβε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βεργίνας για να συμμετέχει στην εκδήλωση με το τμήμα παραστάσεων. 
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στη χοροδιδάσκαλο του συλλόγου μας Μαρία Δεμερτζίδου αλλά και στο χορευτικό μας για την άψογη και άρτια εμφάνιση οι οποία μας έκανε περήφανους και οι οποία κατά κοινή ομολογία εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους αποσπώντας θερμό χειροκρότημα από όλους. 
Θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βεργίνας για την πρόσκληση αλλά και την άψογη φιλοξενία του.. 
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους..
Και του χρόνου να είμαστε καλά..»

(φώτο-βίντεο) από τον κ.Georgios Maloutas









Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ευκαιρίες | Προσφορές

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη