Ε.Π.Σ. Ημαθίας: Προκήρυξη Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-2024

Ε.Π.Σ. Ημαθίας: Προκήρυξη Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-2024

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ (Ε.Π.Σ.Η.) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024 Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), έχοντας υπόψη: 

1. την ισχύουσα Αθλητική Νομοθεσία. 
2. το ισχύον Καταστατικό της, ως και αυτό της Ε.Π.Ο. 
3. τις Διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., όπως ισχύουν σήμερα. 
4. τις Διατάξεις Κανονισμών Παιδιάς Ποδοσφαίρου, που ισχύουν διεθνώς και ορίζονται από τις διεθνείς συμβάσεις της F.I.F.A. 
5. τις Διατάξεις Κανονισμών της Ε.Π.Ο. 
6. την από 21-8-2023 Απόφαση της Γ.Σ. των Σωματείων-Μελών της Ε.Π.Σ. Ημαθίας 
7. την υπ’ αριθ. πρωτ. 25 / 4-8-2023 Απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ημαθίας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Τη διοργάνωση των αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων Ε.Π.Σ. Ημαθίας, αρμοδιότητας Ε.Π.Σ. Ημαθίας, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024 μεταξύ Ερασιτεχνικών Σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της, για τη διεξαγωγή των οποίων ισχύον οι παρακάτω όροι:

Δείτε όλη τη προκήρυξη εδώ! 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη