Ετήσιος χορός των τμημάτων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας..


Τον ετήσιο χορό των τμημάτων της πραγματοποιεί η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, το βράδυ του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου 2023, σε κτήμα της περιοχής, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους από την Ημαθία, να παρευρεθούν και να γλεντήσουμε με τις μουσικές και τους ήχους από τις αλησμόνητες πατρίδες του Ευξείνου Πόντο.

Στη διάρκεια του ετήσιου χορού, θα παρουσιαστούν τα χορευτικά τμήματα της Ευξείνου Λέσχης Βεροίας, όπως επίσης και οι Μωμόγεροι από τον Τετράλοφο Κοζάνης.
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες, Γιώργος Ιωαννίδης στο τραγούδι, Χρήστος Καλιοτζίδης στη λύρα και στο τραγούδι, Βασίλης Φωλίνας στο αγγείο, Κυριάκος Παπαδόπουλος στο κλαρίνο, Δημήτρης Ουσταπασίδης στο νταούλι, Ανδρέας Νικηφορίδης στο νταούλι και Παναγιώτης Γεωργιάδης στα πλήκτρα.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Χαράλαμπος Καπουρτίδης και η γενική γραμματέας Ευαγγελία Τογκουσίδου.

Έφτασε η ώρα να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στον ετήσιο χορό των τμημάτων της Λέσχης μας, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, στο κέντρο «Κτήμα Γκαντίδης», στο δρόμο προς Άγιο Γεώργιο Βεροίας.

Πιστοί στην υπηρεσία του πολιτισμού και της παράδοσης θα διασκεδάσουμε μόνο με ποντιακούς σκοπούς και τραγούδια, επιλέγοντας παραδοσιακούς μουσικοχορευτικούς δρόμους από τους σπουδαιότερους πόντιους καλλιτέχνες που θα είναι μαζί μας.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους για να δείτε από κοντά τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης, τους Μωμόγερους του πολιτιστικού συλλόγου Τετραλόφου Κοζάνης, αλλά και να ξεφαντώσουμε τραγουδώντας και χορεύοντας μέχρι το πρωί.

Παρακαλούμε για την δική σας εξυπηρέτηση να προβείτε έγκαιρα και άμεσα στην κράτηση θέσεων στο τηλ. 6972697279.

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:00. 

Μάκης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη