Συνεδρίαση της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας για τις δράσεις της χειμερινής περιόδου 2023-2024


Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας για τον σχεδιασμό και τις δράσεις της χειμερινής περιόδου 2023-2024.

Στα πλαίσια του Σχεδιασμού και των  Δράσεων που αφορούν την χειμερινή  περίοδο 2023-2024, πρόκειται να πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας στις 23 Νοεμβρίου 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και συσκέψεων του Δήμου Βέροιας (Κεντρικό Κτίριο Δημαρχείου/1ος Όροφος) επί της Μητροπόλεως 46 στη Βέροια, με τη συμμετοχή  όλων των εμπλεκόμενων φορέων, όπου θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την πρόληψη-αντιμετώπιση χιονοπτώσεων και παγετού.


Μάκης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη