Το πιο σημαντικό φαγητό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι


Άμα είσαι μερακλής και σέβεσαι τα σάντουιτς σου, θα ξέρεις πως το καλό το ζαμπόν κάνει την διαφορά στη γεύση. 

Το μενού ξεκινάει πάντα από αυτό και μετά ακολουθεί η γαλοπούλα.
Αλλά μιλάμε για ζαμπόν έτσι; Ούτε γαλοπούλες, ούτε πάριζες, ούτε σαλάμια αέρος. Και το ζαμπόν το ατόφιο, το ολόκληρο με το κόκαλο, είναι μία γαστριμαργική επιλογή που θα απογειώσει το εορταστικό δείπνο και θα κάνει τους κολλητούς να πουν «εντάξει, το παιδί μετράει». 


Το κανονικό και παραδοσιακό ζαμπόν, αυτό που αγαπάμε, είναι χοιρινό και προέρχεται είτε από το μπούτι, είτε από την ωμοπλάτη του ζώου. Θα βρεις και από γαλοπούλα, αλλά όλη η γεμάτη γεύση βρίσκεται στο χοιρινό.  Στο εξωτερικό συνηθίζουν να το σερβίρουν ολόκληρο με το κόκαλο και μάλιστα αρκετός κόσμος στο εξωτερικό (όπως οι Άγγλοι) τείνουν να το ψήνουν στο φούρνο για μερικά λεπτά. Μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Να ξέρεις πως όσο ατόφιο δοκιμάζεις ένα κρέας τόσο καλύτερη γεύση σου δίνει.
Στο www.samalife.gr θα βρείτε προϊόντα Ελληνικής Σπιρουλίνας, που αποτελεί το ιδανικότερο φυσικό συμπλήρωμα για μία ισορροπημένη διατροφή, για κάθε ηλικία!

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη