Βέροια: Ελάτε να γιορτάσουμε Χριστούγεννα στην Πλατεία

Σήμερα Δευτέρα 25/12 και ώρα 18:30 η Ομάδα εμψυχωτών - performers, Funtastick - Performingarts

Bubble Show
Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του διασκεδαστικού dastick Bubble Show. Είναι φτιαγμένο από αγάπη, νερό και σαπούνι! Οι φυσαλίδες έχουν πραγματικά μαγικό αντίκτυπο τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. Χρησιμοποιώντας ειδικά χειροποίητα εργαλεία και διάφορα μείγματα νερού με φυσαλίδες δημιουργείται ολόκληρος κόσμος στα Bubble Show!
Ακριβώς όταν κοιτάζεις μια φούσκα στο marvel, «σκάσε το»! Έχει φύγει και ανυπομονείς να φουσκώσει το επόμενο. Διάφανα, πολύχρωμα, μικρά, μεγάλα, ογκώδη, το ένα μέσα στο άλλο, γεμάτο αέρα, γεμάτο… εσένα! Θα αντισταθείς ή θα το σκάσεις;

Fire Show
Η φωτιά είναι το πιο συναρπαστικό στοιχείο. Ο συνδυασμός της φωτιάς με την ανθρώπινη κίνηση είναι ένα μοναδικό θέαμα που ανεβάζει την ενέργεια.
Ένα fireshow χρειάζεται χρόνια για να τελειοποιηθεί, είναι πολύ εντυπωσιακό και εξαιρετικά ψυχαγωγικό. Η μεγάλη εμπειρία μας είναι η εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας που απαιτεί το παιχνίδι με τη φωτιά.

Light Show
Με την χρήση φωτεινών αντικειμένων (glowin the dark) "ζωγραφίζουμε" στο σκοτάδι. Kαταργώντας ή χαμηλώνοντας το φωτισμό καθιστούμε τις τροχιές των αντικειμένων ορατές.
Η ατμόσφαιρα γίνεται μαγική και το κοινό ενθουσιάζεται.
Η παράσταση με φως (glowin the darkshow) είναι ιδανικό θέαμα για χώρους που μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο του φωτισμού.

Χειρισμός Αντικειμένων
Ακρυλικές μπάλες που μοιάζουν κρυστάλλινες, μπατόν από plexiglass, κοντάρια σε σχήμα S και φωτεινά αντικείμενα είναι κάποια από τα αντικείμενα που χειριζόμαστε για να παράγουμε εξαιρετικά θεάματα στα όρια της ψευδαίσθησης που μαγεύουν.

Juggling Show
Εκπληκτικό σώου με διάφορα ζογκλερικά παιχνίδια αλλά και ακροβατικά με την συμμετοχή των παιδιών. Αν το επιτρέπει ο χώρος και οι συνθήκες μπορεί να παρουσιαστεί και νούμερο με φωτιές (πυρσούς κ.α.) και φωτεινά αντικείμενα..

Στο www.samalife.gr θα βρείτε προϊόντα Ελληνικής Σπιρουλίνας, που αποτελεί το ιδανικότερο φυσικό συμπλήρωμα για μία ισορροπημένη διατροφή, για κάθε ηλικία!


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη