Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας


Το απόγευμα του Σαββάτου, 30ης Δεκεμβρίου, στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίσημη κοπή Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, παρουσία τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, κληρικών και λαϊκών συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην αρχή ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, μοίρασε συμβολικά κομμάτια στους υπευθύνους των διαφόρων δράσεων της τοπικής μας Εκκλησίας και έκανε τον απολογισμό του ποιμαντικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, με παράλληλη προβολή φωτογραφιών από τις ποικίλες καλλιτεχνικές, επιστημονικές, κηρυκτικές και πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά το έτος 2023. Στη σύντομη τελετή έψαλλε Βυζαντινός Χορός υπό τη διεύθυνση του κ. Ιορδάνη Ζερδαλή.

Την εκδήλωση, την οποία προλόγισε και παρουσίασε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως και Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος, έκλεισε η χορωδία «Μουσική Πολυφωνία» Βεροίας ερμηνεύοντας εορταστικά τραγούδια και κάλαντα υπό τη διεύθυνση του κ. Μιχάλη Κολοκοτρώνη.

Φωτογραφίες δείτε εδώ!
Προωθούμενο: imverias.gr


Η finloup σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις τη συσκευή που θες με leasing σε λίγα απλά βήματα! Απόλαυσε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ευέλικτα και οικονομικά.

 

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη