Το Xiaomi SU7 είναι ένα smartphone με τέσσερις τροχούς


Ενώ ακόμα περιμένουμε το πολυαναμενόμενο iCar της Apple, ένας άλλος τεχνολογικός κολοσσός έρχεται να πονοκεφαλιάσει τον Elon Musk.


Το Xiaomi SU7 καταφτάνει από μία εταιρεία που έχουμε αγαπήσει για τα κινητά της τηλέφωνα, αλλά τώρα θα τη μάθουμε και για τα αυτοκινητιστικά της προϊόντα.

Γνωστό παλαιότερα με την κωδική ονομασία MS11, το κινεζικό ηλεκτρικό σεντάν δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα. Αλλά όπως και στην περίπτωση του Volvo EM90, κάθε αυτοκίνητο που προορίζεται για την κινεζική αγορά, περνάει από έγκριση από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας (MIIT).

Από εκεί λοιπόν διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες και μια σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά.

Είχαμε ήδη δει το μπροστινό μέρος που έφερνε σε McLaren σε προηγούμενες κατασκοπευτικές φωτογραφίες νωρίτερα φέτος. Γενικώς, το Xiaomi SU7 μοιάζει με μια Porsche Taycan που στρογγύλεψε τις ακμές της. 

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη