Έκοψαν την Βασιλόπιτά τους οι Κρητικοί της Ημαθίας (βίντεο)


Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 ο Σύλλογος Κρητικών Ν. Ημαθίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στον πολυχώρο «Άρωμα Πόλης» στη Βέροια, παρουσία πλήθους μελών και φίλων.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Αλιγιζάκης Στέλιος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης και τόνισε: «Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και να ανταμώνουμε πάντα. 
Ευχαριστώ προσωπικά τον Γιώργο Σφακιανάκη και το συγκρότημα του που θα μας διασκεδάσει για μια ακόμη φορά. 
Επόμενη διοργάνωση του συλλόγου ο ετήσιος χορός που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο με καλεσμένο τον μοναδικό Αντώνη Μαρτσάκη.»

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Η όμορφη εκδήλωση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με χορό και τραγούδι, εντός αλλά και εκτός του χώρου της εκδήλωσης, υπό τους ήχους του συγκροτήματος του Γιώργου Σφακιανάκη. 


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη