Συνεχίζονται οι επιθέσεις λύκων στην Βόρεια Ελλάδα σε Καβάλα και Ξάνθη


Η εξόντωση σκύλων από πεινασμένους λύκους δεν έχει σταματημό στη Βόρεια Ελλάδα. Πριν λίγες ημέρες καταγράφηκαν άλλες δύο φονικές επιθέσεις, όπως προκύπτει και από τις σχετικές ανακοινώσεις (που συνοδεύονται από φωτογραφίες) δυο κυνηγετικών συλλόγων της Μακεδονίας και Θράκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χρυσούπολης Καβάλας, έχει φωτογραφία με ένα κατακρεουργημένο ασπρόμαυρο σκύλο (μάλλον πρόκειται για ποιμενικό) με την επισήμανση:

«Κατακρεουργημένο από λύκους στην περιοχή της Λεκάνης. Προσοχή!».


Λίγες μέρες νωρίτερα, ανάλογο περιστατικό περιγράφει στην ιστοσελίδα του και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης: «Νέο κρούσμα επίθεσης λύκου σε κυνηγόσκυλο την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 στην περιοχή Καλό Νερό-Δαφνώνα. Εφιστούμε την προσοχή σας!», είναι η σχετική ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται από τη φωτογραφία ενός μισοφαγωμένου κυνηγόσκυλου...

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη