Λάδι: Ακούγεται για 20 ευρώ το λίτρο το Καλοκαίρι...


Πάρε Λάδι αντι Χρυσό.. Η τιμή του ελαιολάδου έχει φτάσει στο Θεό..! όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ισπανία και Ιταλία - χώρες της Ε.Ε. με την μεγαλύτερη παραγωγή...

Οι ειδικοί φοβούνται ότι το ελαιόλαδο θα ξεπεράσει τα 20 ευρώ το λίτρο το καλοκαίρι. «Σε αυτή την τιμή, κανείς δεν θα μπορεί να το αγοράσει πια και οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να καταφύγουν σε άλλα φυτικά έλαια για μαγείρεμα και τηγάνισμα, παρόλο που είναι πολύ χειρότερα για την υγεία». 

Σύμφωνα με τους Olive Oil Times, η κατανάλωση ελαιολάδου στην Ελλάδα έχει ήδη μειωθεί κατά περίπου 30% μέσα σε ένα χρόνο. Παρόλα αυτά όμως κάτι παράξενο συμβαίνει..! Αν και οι τιμές αυξάνονται, κάποιοι Έλληνες προτιμούν (ακόμα) να περικόψουν άλλα είδη διατροφής και όχι το λαδάκι τους..

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη