Νέα Νικομήδεια: Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών “Αγάπη”



Με την παρουσία κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/1 ο αγιασμό και την κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών "Αγάπη" Νέας Νικομήδειας, καθώς έγινε και η πρώτη αιμοδοσία του έτους.

Στην Εκδήλωση παρεβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Κων/νος Καλαϊτζίδης, ο οποίος χάρισε έναν απινιδωτή για χρήση κάρπα στο χωριό.

Σχετικά με την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχη στο προσωπικό του προφίλ αναφέρει:

« Με μεγάλη χαρά παραβρέθηκα στον αγιασμό και την κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών "Αγάπη" Νέας Νικομήδειας, που έγινε σήμερα μετά την πρώτη αιμοδοσία του έτους.
Θερμά συγχαρητήρια στην ακούραστη πρόεδρο Ευτυχία Καδόγλου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, τους νοσηλευτές του Νοσοκομείου Βέροιας και στα εκατοντάδες μέλη και φίλους της "Αγάπης" για το σπουδαίο κοινωνικό έργο και την ανιδιοτελή προσφορά τους στην κοινωνία.

Η αιμοδοσία δεν είναι μια απλή κοινωνική προσφορά, είναι μια "γέφυρα ζωής" ανάμεσα στον δότη και σε εκείνον που χρειάζεται αίμα. Η αγάπη στο συνάνθρωπο παίρνει πραγματική μορφή με την εθελοντική αιμοδοσία, όταν προσφέρεται για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή από κοινωνικά υπεύθυνους πολίτες όπως εσείς. Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά σε όλους ».


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη