Δίνει δύναμη και ευεξία αυτός ο σπόρος, μέχρι τα 100 σου χρόνια

Είναι ένας προσιτός, φθηνός και απίστευτα καλός σπόρος με μεγάλη θρεπτική αξία που πρέπει να βάλεις στη διατροφή σου άμεσα..

Αυτός ο σπόρος είναι ο λιναρόσπορος, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι σπόροι λιναριού έχουν όλα τα χαρακτηριστικά μιας «υπερτροφής». «Αυτοί οι μικροί σπόροι είναι οι αφανείς ήρωες του φυτικού κόσμου», λέει η Jennifer Scheinman διατροφολόγος στο Timeline Nutrition. «Είναι ένα πραγματικό διατροφικό χρυσωρυχείο». 


Αρκετές σοβαρές μελέτες έχουν δείξει τα πολλαπλά οφέλη της κατανάλωσης σπόρων λιναριού, όπως τη βελτίωση της πέψης και της υγείας της καρδιάς, καθώς και τη μείωση του κινδύνου ορισμένων μορφών καρκίνου, της παχυσαρκίας και του διαβήτη. 

Μπορεί ακόμη και να ανακουφίσει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, η οποία συχνά περιλαμβάνει γαστρεντερικά προβλήματα..
φώτο-google

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη