Αν θέλετε να χάσετε γρήγορα το λίπος της κοιλιάς, κάντε αυτό..

Μία αλλαγή στην διατροφή σας θα σας βοηθήσει να χάσετε το λίπος στην κοιλιά και να νιώσετε πιο ελαφρείς...

Η ισορροπημένη διατροφή χωρίς πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα είναι το παν, αλλά αν κάνετε μια προσπάθεια να μειώσετε μία συγκεκριμένη τροφή που ευθύνεται για το λίπος της κοιλιάς θα εκπλαγείτε από το τι μπορεί να επιτευχθεί - ιδιαίτερα στην ιδιαίτερα δύσκολη περιοχή της κοιλιάς, όπου το λίπος συγκεντρώνεται εύκολα και πολύ συχνά μένει εκεί πολύ περισσότερο απ' όσο θα ήθελε ο καθένας μας.

Η Lucy Jones, διαιτολόγος και επικεφαλής κλινικής, εξήγησε στην Daily Star ότι η κατανάλωση λιγότερων «επεξεργασμένων υδατανθράκων» μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε λίπος, το οποίο συνδέεται με προβλήματα υγείας όπως η αύξηση του κινδύνου για καρδιακά προβλήματα, διαβήτη και άλλα.

«Η στόχευση συγκεκριμένων περιοχών του σώματος είναι δύσκολη, αλλά υπάρχουν κάποιες ενδείξεις από μελέτες όπως η μελέτη Framlingham Heart Study, ότι η κατανάλωση λιγότερης ζάχαρης και επεξεργασμένων υδατανθράκων - και η αντικατάστασή τους με τρόφιμα ολικής άλεσης - μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κοιλιακού λίπους», δήλωσε η Jones.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πείτε όχι στο πιάτο με τα μακαρόνια και στο λευκό ψωμί και να τα αντικαταστήσετε με ζυμαρικά ολικής άλεσης και σκούρο ψωμί από προζύμι, για παράδειγμα.

Με πληροφορίες από τη New York Post.

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη