Γιορτινή ημέρα ανόδου η χθεσινή 21/4 για τον Ατρόμητο Διαβατού (φώτος)

Την Κυριακή 21/4 στο γήπεδο του Διαβατού (αν και ο καιρός δεν βοήθησε), η γιορτή ανόδου του Ατρόμητου στην Α' ΕΠΣ Ημαθίας πραγματοποιήθηκε! Μετά το παιχνίδι με την φιλοξενούμενη ομάδα της Θύελλας Σταυρού ( για την ιστορία οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 2-0 ) η οποία πήρε μέρος στη γιορτή, ακολούθησε και τιμητική βράβευση δύο παιχτών και φίλων της ομάδας..


Τα βλέμματα στράφηκαν στον Γόλη Ηλιάδη και τον Γιώργο Μανιόπουλο, οι οποίοι μετά από δύο περιπέτειες που πέρασαν φέτος με την υγεία τους αποφάσισαν να αποσυρθούν από την ενεργό δράση.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Ατρομήτου αποφάσισε να τιμήσει για το έργο και την αγάπη τους στον Ατρόμητο δίνοντάς τους τιμητικές πλακέτες..

Δείτε σχετικές φώτος :




Η Ανακοίνωση του ΔΣ Ατρόμητος Διαβατού :
«Αλλιώς σχεδιάζαμε την σημερινή ημέρα και αλλιώς κατέληξε, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και τόσο καλές για τη σημερινή γιορτή μας.

Ας είναι! Δεν μας πτοεί τίποτα για αυτό και φέραμε εις πέρας, έστω κάτι λίγο από αυτά που σχεδιάσαμε.

Με απόφαση του ΔΣ θελήσαμε να τιμήσουμε και να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε ποδοσφαιριστές που προσέφεραν τα μάλα στην Ομάδα μας και την προσπάθεια της να Αναγεννηθεί και να επιστρέψει στα σαλόνια του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μανιόπουλο και τον Γρηγόρη (Γόλη) Ηλιάδη, δύο ποδοσφαιριστές, δύο ανθρώπους που τη φετινή χρονιά αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά κατάφεραν να επιστρέψουν δυνατότεροι στις οικογένειές τους, τις συζύγους και τα παιδιά τους, κάτι σημαντικότερο και ουσιαστικότερο από το ποδόσφαιρο.

Μία τιμητική πλακέτα σε κάθε έναν εξ αυτών για να τους εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για όσα έχουν προσφέρει στον Ατρόμητο Διαβατού.

Ταυτόχρονα, σε ένδειξη σεβασμού προς τον Ηγέτη της Ομάδας μας Γόλη Ηλιάδη το ΔΣ αποφάσισε να αποσυρθεί η φανέλα με το Νο 9, το νούμερο με το οποίο αγωνιζόταν και τιμούσε ο Γόλης.
Τους ευχαριστούμε και τους δύο και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και πάντα κοντά στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό του τόπου μας, που τόσο πολύ νοσεί.»

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος 
Βασίλης Δημητριάδης 
Ο Γενικός Γραμματέας 
Σταύρος Βράνας

Προτείνουμε


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη