Οδηγός Στυλ : Πώς να Συνδυάσετε Κορμάκια και Bustier με Σακάκια


Ο τέλειος συνδυασμός για ένα εντυπωσιακό σύνολο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε επισήμανση είναι η συνδυαστική χρήση κομματιών που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και την εκλεπτυσμένη αισθητική. 

Ανάμεσα σε αυτά τα κομμάτια που μαγνητίζουν τα βλέμματα είναι τα κορμάκια και τα bustier. Όταν συνδυαστούν με σακάκια, δημιουργούν ένα εκθαμβωτικό σύνολο που συνδυάζει τη δύναμη και την κομψότητα. 

Αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας μόδας, τα Κορμάκια – Μπουστοζαρτιέρες για την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Συνδυάζονται και προσαρμόζονται σε κάθε στιλ, ενώ είναι άνετα για κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Κάτω από τα ρούχα για ένα ξεχωριστό look. 

Κορμάκια και Μπουστοζαρτιέρες για όλα τα γούστα, όπως για παράδειγμα με δαντέλα για πιο sexy εμφανίσεις, κορμάκια με ανοιχτή πλάτη και μακρυμάνικα. Επίσης, στην συλλογή μας θα βρείτε δαντελένια μπουστοζαρτιέρα με διαφάνεια και δαντέλα. Μάθετε όλες τις νέες τάσεις στα γυναικεία εσώρουχα.



Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη