Οι Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος ανοίγουν και φέτος τις πόρτες τους στους επισκέπτες

Οι Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους για να σας υποδεχτούν! Στις 18 & 19 Μάϊου θα πραγματοποιηθεί φέτος η οινοτουριστική εκδήλωση "Ανοιχτές Πόρτες 2024", ένας θεσμός που συμπληρώνει πλέον εικοσαετή πορεία και έχει αγκαλιαστεί θερμά από το ελληνικό οινόφιλο κοινό.

Αγορές...

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα καθώς και τη διαδικασία δημιουργίας των θαυμάσιων κρασιών μας, κυρίως όμως να τα γευτούν και να συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις και δρώμενα, που αρκετά οινοποιεία διοργανώνουν για το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

Σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και οι οινικές διαδρομές των "Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος" που θα έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε! 

Προτείνουμε...


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη