Ο Χρήστο Βοργιάδης στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Μπριζ : ΟΧΙ στο φανατισμό - ΝΑΙ στον Αθλητισμό!

Η πρόκριση στους «4» του Europa Conference League ήταν όνειρο και πάει… Ο ΠΑΟΚ «σκόνταψε» πάνω σε μια ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης, μια Κλαμπ Μπριζ που στις αναμετρήσεις των προημιτελικών απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα.

Στην «καυτή» Τούμπα οι Βέλγοι παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου, μπλόκαραν τους «ασπρόμαυρους» και βρίσκονται δικαιότατα στα ημιτελικά της διοργάνωσης, νικώντας τον ΠΑΟΚ με 2-0..

Τον Αγώνα του ΠΑΟΚ παρακολούθησε και ο Διαβατινός Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας Χρήστος Βοργιάδης, που, παρά την ήττα της ομάδας του τόνισε:
« Όταν αγαπάς και είσαι δεμένος με αυτή την ομάδα, όταν κλαις και δε σε πιάνει ύπνος στις ήττες από την ηλικία των 3 ετών μόλις, όταν ακόμη και τώρα στα 49 που μεγάλωσες δεν άλλαξαν πολλά και νιώθεις όπως όταν ήσουν παιδί, ΤΟΤΕ καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μεγάλη καψούρα.


Συγχαρητήρια στους παίκτες, προπονητή και διοίκηση που έφτασαν για δεύτερη φορά σε 3 χρόνια στα προημιτελικά Ευρωπαϊκής  διοργάνωσης.

ΠΑΟΚΑΡΑ είσαι ΤΡΕΛΑ!
Και μην ξεχνάμε....το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ είναι απλά ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
ΟΧΙ στο φανατισμό - ΝΑΙ στον Αθλητισμό! »


Προτείνουμε...



Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη