Κώστας Καλαϊτζίδης: «Στηρίζουμε την κάθε προσπάθεια των αγροτών» (βίντεο)


Επιστολή με τα αιτήματά τους και τους λόγους που ο αγροτικός κόσμος της Ημαθίας βρίσκεται σε αναβρασμό και ξεκίνησε κινητοποιήσεις, επέδωσε το πρωί της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας Γιώργος Διαμαντόπουλος στον Κώστα Καλαϊτζίδη.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα τους στο αρμόδιο υπουργείο, κάτι που έχει κάνει επανειλημμένα κάθε φορά που χρειάστηκε η παρέμβασή του και προ ημερών όταν επισκέφτηκε στο ΥΠΑΑΤ τον υφυπουργό κ. Σταμενίτη και τον υπουργό κ. Αυγενάκη.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαϊτζίδης: «Ο πρωτογενής τομέας είναι η παραγωγική και αναπτυξιακή βάση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και εγώ προσωπικά, είμαστε πάντα δίπλα στους Ημαθιώτες παραγωγούς. Στηρίζουμε την κάθε τους προσπάθεια για την επιβίωση του κλάδου και τη βελτίωση των εισοδημάτων τους». 

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη