Πρόγνωση καιρού για σήμερα Τετάρτη 27/3

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Meteo, σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 αναμένονται τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά της βόρειας χώρας. Επίσης, αναμένεται μεταφορά σκόνης από τη Σαχάρα, που θα είναι εντονότερη στα δυτικά και νότιας της χώρας.

Στους 31 βαθμούς Κελσίου θα ανέβει η θερμοκρασία στην Κρήτη
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 5 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 5 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 21-22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 30-31 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη