Εξάμηνη φυλάκιση επιβλήθηκε σε παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΚ και της Βέροιας

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ Νίκος Γεωργέας τιμωρήθηκε από τη Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με έξι μήνες, για την ψευδή του κατάθεση και όσα υποστήριξε σχετικά με το ματς πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Βέροια (3-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», πριν από 11 χρόνια και συγκεκριμένα, το 2013 (6/1).

   

Η Δικαιοσύνη «μίλησε» και το έπραξε μάλιστα με τρόπο εμφατικό, με τρόπο που δεν σηκώνει αμφισβήτηση, στην σκευωρία που στήθηκε εναντίον του Ολυμπιακού πριν από αρκετά χρόνια και αφορούσε το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τη Βέροια για την Σούπερ Λίγκα, το 2013.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ τιμωρήθηκε από τη Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με έξι μήνες, για την ψευδή του κατάθεση και όσα υποστήριξε σχετικά με το ματς πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Βέροια (3-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», πριν από 11 χρόνια και συγκεκριμένα, το 2013 (6/1).

Να σημειωθεί, ότι η κατάθεση του Γεωργέα ήταν στη δικογραφία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά τελικά, κατάρρευσε σαν «χάρτινος πύργος» στην ακροαματική διαδικασία, καθώς δεν επιβεβαιώθηκε από κανέναν μάρτυρα.

   

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη