Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο με μοκέτες λίγο έξω από τον Πλατύκαμπο Λάρισας.

Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο με μοκέτες λίγο έξω από τον Πλατύκαμπο Λάρισας

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβεστικά οχήματα για να επιχειρήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα κατάσβεση των φλογών.

Για το περιστατικό έχει κληθεί και η Τροχαία της Λάρισας προκειμένου να προχωρήσει σε εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων.

Φωτιά σε παλιό εργοστάσιο μοκετών -Μαύρισε ο ουρανός από τους καπνούς<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/larisa-fotia-se-palio-ergostasio-moketon">Λάρισα: Φωτιά σε παλιό εργοστάσιο μοκετών. Μαύρισε ο ουρανός από τους καπνούς .

Το συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 6 μ.μ. και συγκεκριμένα στο 10χλμ Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, όπου υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες πυκνοί καπνοί άρχισαν να τυλίγουν το εν λόγω εργοστάσιο.

Δείτε βίντεο από In:





Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη